Spring naar inhoud

Veelgestelde vragen

Datum: 1 mei 2021

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar projectsecretaris@naar1gemeenteopVoorne.nl. Wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden!

De site werkt niet. Waar moet ik dit melden?

Wat vervelend dat je problemen hebt met de site. We willen dit natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Graag ontvangen wij een e-mail via projectsecretaris@naar1gemeenteopVoorne.nl met daarin een korte uitleg waar in het precies mis gaat, evt. een screenshot van de foutmelding/de pagina, op welk apparaat dit gebeurt (computer, tablet of telefoon) en in welke internetbrowser (Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, etc). Hoe vollediger je het probleem omschrijft, hoe sneller we je kunnen helpen. Ons team zit paraat om problemen zo snel mogelijk op te lossen!

Ik ben niet zo handig met computers. Kan ik hulp krijgen?

Probeer als je hulp nodig hebt eerst vrienden, familieleden of buren te vragen om te helpen. Lukt dat niet, neem dan contact op met de projectsecretaris over de mogelijkheid om de toekomstwijzer op papier in te vullen. Dan kan via projectsecretaris@naar1gemeenteopvoorne.nl of tel. 06 24 19 24 31

Ik heb geen e-mailadres maar wil wel de toekomstwijzer invullen. Hoe kan ik dat doen?

Als je geen e-mailadres hebt, kun je de toekomstwijzer ook op papier invullen. Neem daarover contact op met de projectsecretaris via het telefoonnummer 06 24 19 24 31.’

Wat wordt er met de uitkomsten gedaan?

Je ziet jouw eigen keuze aan het einde van het invullen van de toekomstwijzer. Het toekomstbeeld voor de nieuwe gemeente wordt gemaakt met alle input van alle verschillende groepen en voor de zomer gedeeld door de gemeente.

Wat is een strategische visie?

In de strategische visie staan de doelen die de nieuwe gemeente in de komende jaren wil bereiken. Ook staat er in de visie wat voor gemeente we willen zijn en waarin we ons onderscheiden. Dit bepaalt de manier waarop we onze doelen willen bereiken. Uw wensen en ideeën zijn daarin belangrijk voor ons.

Wat is een toekomstbeeld?

Een toekomstbeeld is een beeld van de toekomst van de gemeente in 2030. In de toekomstwijzer maken we gebruik van 4 toekomstbeelden. Uiteindelijk wordt er een nieuw Toekomstbeeld 2030 Voorne aan Zee gemaakt. Hiervoor vragen we inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en medewerkers om mee te denken.
De uitkomsten gebruiken we om te kijken wat iedereen belangrijk vindt en hoe dat een nieuw toekomstbeeld oplevert. Een toekomstbeeld op maat gemaakt voor de nieuwe gemeente Voorne aan Zee. Het ‘Toekomstbeeld 2030 Voorne aan Zee’. Dit toekomstbeeld is straks van iedereen.

Kan ik de toekomstwijzer vaker invullen?

Je kunt maar één inzending doen per e-mailadres. Als je de keuzewijzer al hebt ingevuld, en de keuzewijzer met hetzelfde e-mailadres nog een keertje invult wordt je eerdere inzending overschreven.

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren